Veelgestelde vragen

Als u geïnteresseerd bent in een traprenovatie wilt u natuurlijk alles weten over de mogelijkheden, toepassingen en de werkwijze van Trappen Outlet. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor u geïnventariseerd en beantwoord. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Welke trappen komen voor renovatie in aanmerking?

Trappen Outlet renoveert vrijwel elke trap, ongeacht de vorm of het materiaal. Of het nu gaat om open of dichte trappen, houten, betonnen of natuurstenen trappen. Zelfs stalen spiltrappen kunnen wij voorzien van nieuwe treden!

Wat is de basis waarop de nieuwe delen worden aangebracht?

Trappen moeten zijn ontdaan van vloerbedekking en losse delen, zodat een kale trap ontstaat. Hierop worden de nieuwe delen aangebracht. Harde lijmresten kunt u echter gewoon laten zitten.

Kunnen zijkanten, overloop of bordes worden meegenomen?

Zowel zijkanten, overloop als bordes kunnen in de traprenovatie worden meegenomen. Materialen en kleuren integreren in een mooi geheel. U heeft de keuze uit diverse uitvoeringsopties.

Wat is het werkgebied van Trappen Outlet?

Trappen Outlet werkt in heel Nederland en België. U kunt altijd rekenen op een betrouwbaar en deskundig advies, waar u ook woont.

Wordt er ter plaatse geadviseerd?

Trappen Outlet komt bij u aan huis om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van advies op maat.

Wat kost een traprenovatie?

Om een prijs te bepalen zijn wij afhankelijk van de aard en de toestand van uw trap. De bouw, de breedte en de diepte van uw trap zijn van groot belang om een prijs te berekenen. Voorafgaand aan elke traprenovatie komt een adviseur van Trappen Outlet aan huis om de situatie te bekijken. Onze adviseur neemt stalen en kleurdesigns mee zodat hij dan samen met u en uw mogelijke partner kan bekijken wat uw wensen zijn, en welke kleur, modellen en mogelijkheden het beste bij uw trap en interieur passen. Tevens bekijkt onze adviseur hoeveel werk wij aan uw trap hebben. Dit is belangrijk, want de kleur, het model en de staat van uw trap zijn prijsbepalend. Zodra onze adviseur uw trap heeft opgemeten rekent hij nauwkeurig voor u uit wat uw trap gaat kosten, en dan bepaalt u hoe het verder gaat.

Veroorzaakt een houten trap geluidsoverlast?

Het resultaat van een traprenovatie door Trappen Outlet is zodanig, dat het lopen op de trap absoluut geen geluidsoverlast teweeg brengt. Hiervoor gebruiken we een speciaal soort lijm met een geluidsabsorberende werking.

Is er een mogelijkheid voor uitgesteld betalen?

Trappen Outlet biedt diverse financierings mogelijkheden aan. Onze adviseur kan u hierin verder adviseren.

Bel mij terug

Naam (*)

Nummer (*)